Back to top

La URV tem una pèrdua d'alumnes el curs vinent

La rectora, Maria José Figueras, demana noves ajudes per als estudiants relacionades amb els estralls econòmics de la crisi sanitària. En conseqüència, també augura una possible caiguda d'alumnes.
Rectorat URV.

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras, demana que les administracions aportin noves ajudes econòmiques per als estudiants, derivades de la crisi sanitària.

Així mateix, considera que la universitat s'ha bolcat davant la pandèmia, amb entrega de material sanitari i posant a la disposició els seus experts. Per tot plegat, demana que també es tingui en compte a les universitats i la petjada negativa que també hi deixarà la COVID-19.

En aquest sentit, creu que el nombre d'alumnes podrà minvar de cara al curs vinent, per manca de recursos econòmics de l'alumnat.

"Garantirem que els estudiants no perdin el curs"

La Universitat Rovira i Virgili garanteix que els estudiants no perdran el curs tot i la pandèmia del coronavirus. La seva rectora defensa que es podrà avaluar els alumnes de manera telemàtica. De fet, assegura que s'han donat diverses pautes al professorat i que existeixen diferents estratègies per garantir l'avaluació final dels alumnes.

En aquest sentit, recorda que encara hi ha molts interrogants sobre la taula. De moment, han fet un calendari aproximat, que permet que tots els estudiants que no han pogut seguir les classes online, tinguin una avaluació única amb possibilitat de recuperació, fins i tot, al setembre. Tot plegat, quan encara no queda clar, si l'avaluació final haurà de ser no presencial. Augura, però, possibles canvis en la gestió interna dels crèdits de cara a l'any vinent.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades