Back to top

La vaga de Ryanair esquitxa Reus en el segon dia de vaga

L'aturada convocada pels tripulants de cabina de la companyia només ha afectat l'aeroport de Reus en el primer vol que s'enlairava avui, destinació Bèlgica.
vaga ryanair

Brussel·les Charleroi és l'única destinació que s'ha vist afectada per les cancel·lacions de la vaga de Ryanair avui a l'aeroport de Reus. La resta de ciutats operades per la companyia, Dublín i Eindhoven, han sortit o sortiran al llarg del dia d'avui sense cap problema. Pel que fa al vol que ha sortit a dos quarts de dotze del matí direcció Londres Stansted, no s'ha enlairat a l'hora prevista, ja que anava amb retard. Els vols que han d'aterrar avui a l'aeroport de Reus, cap s'ha vist afectat per les cancel·lacions de la companyia irlandesa.

A la resta d'aeoroports catalans, l'afectació ha estat molt més notòria que a Reus. El Prat o Girona Costa Brava han tingut més problemes i reclamacions, amb milers de passatgers afectats, que volaven a destinacions de Bèlgica, Portugal o altres ciutats de l'estat espanyol.

Aquest matí, no s'han vist afectats a les cues de facturació del vol Brussel·les Charleroi, i la resta de vols de Ryanair han seguit amb les planificacions previstes. En les setmanes anteriors als dos dies d'aturada, Ryanair va reubicar o retornar els diners als passatgers afectats, i això ha ajudat a que la jornada estigui més normalitzada tot i la parada dels tripulants de cabina. L'aeroport de Reus respira més tranquil de cara el que resta de l'estiu, ja que s'ha desconvocat la vaga del personal d'AENA prevista pel diumenge 29 de juliol.

Tot i aquests episodis, l'afluència de passatgers a la pista del Baix Camp segueix superant el milió de passatgers, com va fer en l'exercici del 2017, segons dades aportades per AENA. Encara que es quedi lluny de xifres més elevades d'altres ocasions, l'aeroport de Reus viurà un estiu tranquil, a l'espera, com ho porta esperant des de fa anys, de convertir-se en la quarta pista de l'aeroport del Prat.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades