Back to top

La Vella Quaresma perd la segona cama

Els voluntaris de Protecció Civil han estat els convidats aquest divendres a serrar la segona cama de la Vella Quaresma. La festivitat d'avui ha coincidit amb la cama número 100 que se li ha tallat en aquestes 15 temporades a la Vella Quaresma.
Protecció Civil, serrant la cama de la Vella Quaresma

Dos representants dels voluntaris de Protecció Civil han estat els convidats aquest divendres al matí a serrar la segona cama de la Vella Quaresma, en l'espectacle que setmana rere setmana promouen les regidories de Cultura i d'Ensenyament i Política Lingüística, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional.

Els han acompanyat més de 400 nens i nenes de les escoles Eduard Toda, Sant Josep, Sant Pau, Joan rebull, ARCE, Maria Rosa Molas i Cèlia Artiga.

L'espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma a les Peixateries Velles està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del “Carni”, el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s'ha acabat i que no tornarà fins l'any vinent.

La representació està acompanyada amb música, cançons i festa en directe cada setmana. Aquest divendres totes les persones que han estat a les Peixateries Velles han pogut veure com se serrava la cama número 100, ja que és la quinzena temporada que es fa l'espectacle.