Back to top

La victòria a casa es resisteix

DAVID GALLEGO

El Reus Deportiu d’hoquei segueix sense guanyar al Palau d’Esports. Els Roig-i-negres no han passat de l’empat a dos contra el Caldes. Marc Coy ha pogut decantar la balança per al seu equip al tram final, però ha fallat un penal.

Els Homes d’Enrico Mariotti deixen escapar una altra victòria a casa, després de la derrota contra el Vic i l’empat contra el Lleida. Els de Reus han començat el partit amb una clara voluntat de portar el domini, però al minut 12 ha arribat Jordi Urbano i ha avançat als visitants. Marc Coy ha tornat l’esperança al minut 24, però una ràpida resposta de l’equip barceloní ha suposat l’1 a 2.

Amb la segona part en marxa, les graderies del Palau d’Esports han tornat a celebrar un gol al minut 31. Raül Marín ha materialitzat una falta directa fent pujar el dos a dos a l’electrònic. Encara que el Reus ha tingut 19 minuts per trencar l’empat, la plantilla roig-i-negre s’ha topat, una i altra vegada amb la defensa del Caldes. Malauradament la punteria no ha estat de part de l’equip local i s’ha arribat al final del partit amb el mateix resultat. INSERT. La setmana que ve l’OK Lliga s’atura iels reusencs tornaran a jugar d’aquí a quinze dies a la pista del Cerceda.