Back to top

La Vitxeta fa ple al Cros Benèfic de l'escola

Èxit de participació absolut en el Tercer Cros Benèfic de La Vitxeta.
Imatge del tret de sortida d'una de les curses de la jornada

Pares i mares dels alumnes organitzen cada any aquesta cursa per tal de recaptar productes bàsics destinats al Banc dels Aliments de la Demarcació de Tarragona. Una manera de que els nens fomentin la pràctica esportiva i alhora es conscienciïn de la importància de ser solidaris.

Com ho fan? No paguen diners pel dorsal, sinó que cadascun d'ells aporta un quilogram d'aliments bàsics per poder participar. Una iniciativa que sorgeix de pares i mares amb ganes que els seus fills s'impliquin en millorar la vida d'altres nens. També en introduir els valors de l'esport a quotidianitat dels seus fills.


"Estem molt contents de participar en aquest esdeveniment", afirma una de les mares, Rocío Culebras, "Actes com aquests transmeten als nostres nens valors de solidaritat. Aquí a l'escola no busquem la competitivitat".

Aquest any el nombre de participants ha estat superior a edicions anteriors, i per tant, la recollida d'aliments ha batut una xifra rècord. Es calcula que s'han aconseguit més de 800 quilograms de menjar.