Back to top

L'Absolut Femení del Vent d'Estrop es prepara pel campionat de Catalunya

L'equip Absolut Femení del Vent d'Estrop de Cambrils està en un bon moment. Aspiren guanyar la final del Campionat de Catalunya. Abans hauran de disputar dues regates. Ara mateix l'equip cambrilenc es troba en la segona posició.
Imatge de l'entrenament de l'equip d'Absolut Femení del Vent d'Estrop

Cambrils durant dos dies serà la seu del Campionat de Catalunya de rem. El Vent d'Estrop ja coneixerà les seves aigües i aspira guanyar. Així entrena l'equip Absolut Femení del Vent d'Estrop de Cambrils. S'han de preparar dur per encarar el Campionat. Abans hauran de disputar dues regates de la lliga catalana a Santa Cristina i a Lloret de Mar.

Ara mateix Cambrils es troba en segona posició, juntament amb Santa Cristina i Mataró.La valoració és positiva i tan les vogadores com l'entrenador seguiran lluitant per aconseguir els objectius proposats. L'Eloi Giménez, responsable de competició afirma: "Estem contents pel què fa la salut del club. Comptem amb 240 socis amb llicència". Ara s'ha de treballar dur per afrontar el Campionat de Catalunya, i les dues regates que queden.