Back to top

L'Aeroport reprèn les connexions de vols xàrter amb les Illes Balears

L'inici de les operacions, que s'avança respecte al 2018, acull vols amb destinació a Maó i Eivissa.
L'Aeroport de Reus suma noves destinacions

L'Aeroport de Reus recupera aquest febrer l'operativa de vols xàrter amb destinació vacacional a les Illes Balears. Es tracta de les connexions amb Maó i Eivissa, que ja es van operar el 2018 i que després dels mesos hivernals reprenen la seva activitat. D'aquesta manera, l'Aeroport amplia l'oferta de destinacions, al mateix temps que posa les instal·lacions a la disposició de viatges d'interès social.

Els vols amb destinació a Menorca comencen aquest any a mitjans de febrer, dues setmanes abans que el 2018, any en què es van registrar un total de 22 vols durant els prop de tres mesos en què es va desenvolupar l'operativa duta a terme per la companyia Air Nostrum. Amb aquesta mateixa companyia van viatjar els passatgers dels vols que va organitzar la Imserso a Eivissa l'any passat i que van sumar un total de 14 operacions entre octubre i novembre.

Aquest 2019, Eivissa es suma a Maó com a destinació de l'Aeroport de Reus durant els primers mesos de l'any, començant a operar la primera setmana de febrer. Amb aquests vols setmanals l'Aeroport amplia el nombre d'enllaços abans de l'inici de la temporada estival.