Back to top

L'afició, un indispensable per guanyar al Lodi

Al Reus Deportiu Miró només li val la victòria aquest cap de setmana si vol seguir viu en Lliga Europea. Els jugadors esperen que al Palau no hi càpiga ni una agulla per fer front als italians.
Imatge de la prèvia entre el Reus Deportiu Miró i el Wasken Lodi

Dissabte 16 de febrer a les nou del vespre el Reus Deportiu Miró té un dels partits més decisius d'aquesta temporada. Els roig-i-negres es jugaran el pas als quarts de final de la Lliga Europea. Als de Jordi Garcia només els hi val la victòria per més de dos gols davant el millor equip d'Itàlia: el Lodi.  

Càndid Ballart, jugador del Reus Deportiu Miró: "Si perdem o no guanyem per més de dos gols ho tindrem molt difícil en l'últim partit de fase de grups a la pista del Porto. Una bona defensa i un gran contraatac és clau per vèncer als italians".

Les coses en lliga regular no estan anant com l'equip esperava. Aquest fet no hauria d'influir al conjunt roig-i-negre que, en dues setmanes, podria decidir la temporada.

Àlex Rodríguez, jugador del Reus Deportiu Miró: "En qüestió de dues setmanes ens juguem la temporada, però estem preparats per competir. Està clar que el lideratge de la lliga regular és complicat i hem de lluitar fins al final. De moment toca pensar amb els pas a quarts de final de la Lliga Europea".

Fer realitat el somni dels jugadors depèn també del compromís de l'aficionat. S'espera un Palau ple de gom a gom per fer front a aquesta final.

 Joan Salvat, jugador del Reus Deportiu Miró: Les bones sensacions comencen ja amb la mentalització del vestuari i amb la promoció del partit per part del club. Els aficionats acabaran de ser decisius".

Des del club s'ha promocionat el partit amb un 2x1 en la venda d'entrades per garantir d'aquesta manera un aforament complet. Si no volen fallar a la cita, dissabte 16 de febrer, a les nou del vespre, al Palau d'Esports.