Back to top

L'Ajuntament de Reus vol ampliar l'horari dels mercats

El ple de Reus ha aprovat la creació d'un Consell Assessor de Mercats Municipals de Reus, amb l'abstenció de la CUP.
Ple de Reus, desembre 2019.

El ple ordinari de desembre de Reus ha posat sobre la taula el futur dels mercats de la ciutat. Ha prosperat la creació d'un consell assessor que estarà format per 4 membres de l'ajuntament i 4 de la societat que gestiona aquests equipaments, Reus Mobilitat i Serveis, i un màxim de 20 membres representants dels paradistes. El regidor d'aquesta cartera, Carles Prats, ja ha avançat la voluntat del consistori d'ampliar els horaris d'obertura dels mercats.

Sandra Guaita deixa les empreses municipals

El plenari també ha escenificat el relleu de membres del PSC de Reus als consells d'administració de les empreses municipals. La regidora Sandra Guaita deixa Reus Serveis Municipals i el seu lloc a l'Hospital Sant Joan, per incompatibilitats amb la seva condició de diputada al Congrés. Ana Isabel Martínez i Héctor Fort han agafat el seu relleu.

D'altra banda, també ha prosperat el pla d'Igualtat intern de l'Ajuntament i la modificació del catàleg de personal funcionari i de personal laboral. En aquest cas, tota l'oposició hi ha votat en contra.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades