Back to top

L'alcaldessa de l'Albiol cessa dos regidors i es queda en minoria

Tot plegat, després que es neguessin a donar suport a la modificació puntual de les normes subsidiàries del plantejament municipal pel que fa a la regulació de l'anomenada Zona Club de propietaris Villa Urrutia. D'aquesta manera el govern ha quedat en clara minoria.
L'alcaldessa de l'Albiol, Lídia Guerrero.

L'alcaldessa de l'Albiol (PDeCAT), Lídia Guerrero, ha trencat el pacte de govern i ha expulsat als regidors Mario Cortés del PSC i a Albert Pujol, membre del seu equip. 

L'alcaldessa de l'Albiol, Lídia Guerrero, ha subratllat que 'les discrepàncies amb aquests regidors van més enllà de la darrera negativa urbanística'. Fet que ha justificat a l'hora d'emprendre la decisió de cessar al regidor socialista i a un membre del seu equip. Unes declaracions que coincideixen en una jornada en què el mateix cessat Mario Cortés ha expressat, a través d'un comunicat, que 'si discrepaves mínimament amb l'alcaldessa, et fulminava ipso facto'.

D'altra banda, des del partit d'ERC-MES han emès un comunicat en el qual el regidor i exalcalde Andreu Carrasco considerava 'el pacte de govern CiU-PSC ha acabat com el rosari de l'aurora'. Una suma de declaracions que es donen davant d'un govern que ha quedat en minoria quan falta menys d'un mes per a les eleccions municipals.

Paraules clau: