Back to top

L'AV El Santuari commemora el 5è aniversari amb una ofrena a la Mare de Déu de Misericòrdia

L'ofrena d'un quadre del pintor Alberto Insa, on hi apareix la façana del Santuari, ha estat l'acte principal de la commemoració dels 5 anys de l'Associació.

L'ofrena s'ha presentat davant dels fidels només començar la missa: un quadre del Santuari de Misericòrdia en acrílic sobre tela, obra del pintor cambrilenc Alberto Insa. Els membres de l'AV El Santuari de Reus han volgut celebrar el 5è aniversari amb aquesta donació al Santuari.

5 anys d'història de l'associació

Des de l'associació destaquen la tasca de cohesió social que han dut a terme durant aquests 5 anys, on els veïns "hem fet pinya", però asseguren que encara queden moltes coses a fer, i expressen quin és el principal repte que tenen per endavant: "repte o desig, diga-li com vulguis, és que l'associació tingui un local", ha afirmat el president de l'associació, Ramon Palmerín.
Després de la missa les autoritats han signat el llibre d'honor del Santuari i a l'entrada lateral, ja que les mesures per la covid-19 no han permès fer-ho dins l'església, ha ballat el gegant de l'associació de veïns. Finalment s'ha celebrat l'acte protocolari que ha finalitzat amb la penjada del quadre, que des d'aquest diumenge llueix a les escales d'accés al cambril. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades