Back to top

L'emprenedoria i els joves s'agafen de la mà

Aquest dimecres s'han lliurat els primers premis InJuè Emprèn organitzats per la Diputació de Tarragona juntament amb la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili.
Premis Injuè

325 alumnes d'11 centres educatius

Més de 300 alumnes de diversos centres educatius del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i el Baix Penedès han participat aquest dimecres en la primera edició dels Premis InJuè Emprèn.

L'objectiu: despertar l'esperit emprenedor dels joves

Un certamen impulsat per la Diputació de Tarragona conjuntament amb la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili que ha nascut aquest any amb la intenció de despertar l'esperit emprenedor dels més joves de la província.

premis

El sector agroalimentari i el sector turístic, els temes centrals

En aquesta primera edició s'han presentat un total de 63 projectes, tots ells basats amb dos dels agents més claus del nostre territori: el sector agroalimentari i el sector turístic.

Premis de 1.000€ pels guanyadors

Pel que fa als guanyadors dels premis aquests han estat: l'Institut Joan Guinjoan de Riudoms en la categoria ESO, l'Escola Santa Teresa de Jesús de Tarragona en la de Batxillerat, l'Institut Jaume Huguet de Valls en la de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i l'IES Jaume I de Salou en la de Grau Superior. Tots ells han rebut un premi de 1000€ per poder destinar activitats a les seves aules que fomentin l'emprenedoria.

premis

L'Institut Baix Camp de Reus ha rebut un dels reconeixements

A més, també s'han lliurat quatre reconeixements, que rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona i l'Institut Baix Camp de Reus ha estat un d'ells.

Així doncs, una primera edició d'uns premis que demostren que el futur de l'emprenedoria al camp de Tarragona passa pels més joves

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades