Back to top

L'equip Reus Ganxets Miró perd el tercer partit de la temporada

El sènior femení del Club Tennis Taula Ganxets de Reus no ha pogut superar l'Asssa Alicante Tenis de Mesa, segon classificat de la Superliga Femenina, que ha guanyat per 3 a 4 a les locals.
Imatge del partit entre el Reus Ganxets Miró i l'Asssa Alicante Tenis de Mesa

Sabien que era difícil, perquè la Superliga Femenina és la màxima competició nacional del tennis taula, però l'equip sènior femení del Club Tennis Taula Ganxets de Reus ho ha tingut a tocar en aquesta jornada.

Les noies del Reus Ganxets Miró han perdut per la mínima contra l'Asssa Alicante Tenis de Mesa, rival que ara mateix se situa segon a la classificació d'aquesta Lliga Iberdrola. Les de la Comunitat Valenciana han privat de viatjar fins a Reus a les seves millors jugadores, i això ha donat certa avantatja a les ganxetes, que han competit fins a l'últim segon. El resultat final però s'ha decantat per les visitants, que han guanyat per 3 a 4.

D'altra banda, l'equip sènior masculí Aura Energía-Reus sí que ha sortit ben parat de la jornada, guanyant al Tennis Taula Torelló per 2 a 4. Els nois recuperen així la tercera posició de la Segona Divisió Masculina.

La setmana vinent els jugadors i jugadores del club disputaran els tornejos zonals, i el 9 de novembre la seu del carrer d'Evarist i Fàbregas viurà una jornada esportiva única amb el II Torneig Popular de Tennis Taula Ciutat de Reus. Una oportunitat de fer arribar aquesta disciplina a tothom, sigui quina sigui la seva condició física.