Back to top

L'equip Reus Ganxets Miró, últim a la classificació de la Superliga Femenina

La suma contínua de derrotes situa al conjunt cuer de la Liga Iberdrola. L'entitat valorarà si finalment pot incorporar alguna jugadora més en aquest mercat d'hivern.
Imatge de l'equip Reus Ganxets Miró en el partit contra el Tecnigen Linares

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus no vol arriscar-se en invertir més diners dels necessaris en el pas del seu conjunt sènior femení per la Liga Iberdrola. L'equip Reus Ganxets Miró només ha guanyat un partit aquesta temporada dels set que ha disputat, i se situa últim a la classificació de la Superliga Femenina. Així i tot, l'entitat lamenta aquesta situació i valorarà si incorpora  finalment alguna jugadora d'última hora per tal de millorar els resultats.

Nova jornada, nova derrota

En aquesta jornada 8 de competició, les ganxetes han tornat a perdre per un resultat d'1 a 4 contra el Tecnigen Linares, rival que ocupa la sisena plaça en competició regular. La manca d'efectius per afrontar el duel han fet que l'equip sortís amb Svetlana Skobkina, Aneta Olendzka i Alba Virgili a les seves files.

Aneta Olendzka en el partit de l'equip Reus Ganxets Miró contra el Tecnigen Linares
Aneta Olendzka en el partit de l'equip Reus Ganxets Miró contra el Tecnigen Linares

Joan Carles Virgili, president del CTT Ganxets de Reus: "Algunes de les nostres jugadores són baixa perquè estan disputant el mundial juvenil de tennis taula".

El sènior masculí, sense aturador

Imatge del partit entre l'equip d'Aura Energía-Reus i el Club Ping Pong Igualada
Imatge del partit entre l'equip d'Aura Energía-Reus i el Club Ping Pong Igualada

La mala dinàmica de les fèmines es contraposa amb la del sènior masculí, que ha derrotat aquest cap de setmana al Club Ping Pong Igualada per 6 a 0. Amb aquesta victòria, els nois d'Aura Energía-Reus són quarts a la classificació de la Segona Divisió Masculina.