Back to top

Les calories més carnavalesques omplen la plaça del Prim

Respectar les tradicions també és una premissa pel Carnaval de Reus. I, avui, dilluns de Carnaval, la plaça del Prim s'ha omplert de gent afamada que ha volgut gaudir de l'Expo-profit. Molts dels assistents han confessat que van a buscar alguns plats concrets com la clotxa o els arrossos.
Les calories més carnavalesques omplen la plaça del Prim.

El Carnaval de Reus no es pot entendre sense l'aportació gastronòmica que representa l'Expo-profit. Tot aquell que, aquest dilluns de Carnaval, s'ha apropat a la plaça del Prim, s'ha submergit entre olors, sabors i molta música. Des de primera hora del matí, una trentena de colles han trepitjat la plaça per instal·lar la seva paradeta i començar a cuinar tot tipus de plats, ja fossin arrossos, entrepans calents o postres. Els reusencs han demostrat que són un públic fidel i que tenen ben clars els seus gustos.

Tant els petits com els grans de cada colla són els encarregats d'ajudar en l'elaboració dels plats. Un dels ingredients principals de cada recepta són les ganes de passar-ho bé. Des de la Colla Els Cridaners, Salud Calderón, ha explicat que 'nosaltres fem un postre i, normalment, la gent s'anima més a venir de cara al migdia, fem tortitas cridaneres'. Per la seva banda, la Blanca Cabré de la Colla Farts de l'Olla, ha detallat que 'realment l'ingredient és que després de tot un carnaval cansats tenim ganes de cuinar una clotxa amb arengades i fesols'.

Les calories i els excessos s'han concentrat durant tot el matí. Tot i que molta gent hi ha anat a esmorzar, bona part dels participants han reconegut que amb tot plegat han acabat dinant.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades