Les futures promeses del pàdel es troben al Monterols

El Club Tennis Reus Monterols va acollir aquest passat dissabte 10 de juny la prova del Circuit Provincial de Pàdel de Menors Burguer King. En el campionat hi van participar més de 100 parelles.
pàdel monterols

El circuit provincial de pàdel de menors Burguer King ha fet parada al Club Tennis Reus Monterols. La instal·lació esportiva reusenca ha acollit aquest campionat que recorre fins a 11 clubs diferents d'arreu del territori. La cita al Monterols arriba a l'equador del torneig que té lloc una vegada al mes i que no s'aturarà fins al 16 de desembre.

La Federació Catalana de Pàdel és l'encarregada d'organitzar aquesta competició que compta amb la participació de les categories benjamí, aleví i infantil. Els campions i sots-campions de les diferents categories van ser els següents: