Back to top

Les mans miraculoses del CF Reus

Sabien que els fisioterapeutes del CF Reus tracten a diari entre 6 i 12 jugadors? Canal Reus Televisió ha visitat els budells de l'Estadi Municipal per conèixer aquesta figura del cos tècnic: el servei de fisioterapeutes. Sens ells, els futbolistes no podrien recuperar-se de les lesions
fisio reus

Joan Álvarez és un dels fisioterapeutes del cos mèdic del CF Reus. La seva missió és tractar els músculs i problemes físics dels jugadors de la plantilla roig-i-negra. El seu dia a dia comença sobre les 10:00 hores del matí quan els futbolistes arriben a les instal·lacions de l'Estadi Municipal. En aquell moment tot aquell jugador que ho necessita apunta el seu nom a una pissarra per tal de mantenir un ordre de tractaments. És en aquell moment quan intervé Joan Álvarez: "El principals problemes són bàsicament musculars, sobretot de tren inferior ja que és un esport de cames. Bàsicament tractem isquiotibials, tríceps sural i quàdriceps".

Els tractaments sempre depenen del dia de partit i de la intensitat de la setmana. "El dia de postpartit la gent acostuma a estar més carregada. A mesura que avancen els dies, a mitjans de setmana, els futbolistes no es queixen tant. Quan arriben a final de setmana tornem a descarregar i tractar". Joan Álvarez afegeix: "A diari tractem entre sis, deu i dotze persones".

 

Les coses s'estan fent ben fetes

El CF Reus ha assolit l'objectiu de la salvació dues jornades abans de finalitzar la lliga. La permanència ja és un fet i els roig-i-negres continuaran una temporada més a Segona Divisió. "És un bon grup i podem fer grans coses. És veritat que és el primer any però som un club que anem creixent i anem avançant. Segurament els èxits vindran perquè s'estan fent les coses ben fetes, hi ha una calma".