Back to top

Les obres de l'Estació de Busos de Reus acabaran al novembre

L'estació de busos de Reus ja compta amb el 75% dels treballs d'obres acabats. El projecte, que té un cost de 100.000 euros, està inclòs dins del paquet de reformes que la Generalitat està duent a terme en diferents estacions de Catalunya.
Obres de l'Estació de Busos de Reus

Les obres de l'Estació de Busos de Reus avancen segons la previsió i s'estima que s'acabin a mitjans de novembre. Els treballs han consistit en la reposició de gran part dels vidres de la marquesina per panells de plàstic i la canalització de les aigües, que s'han acabat d'enllestir aquesta setmana. Les obres també contemplen la implantació d'una xarxa per evitar l'aparició d'aus i una fase de pintura i arranjament d'alguns elements puntuals.

La quinzena d'actuacions s'emmarquen dins del projecte de reformes que la Generalitat està fent en diverses estacions catalanes amb un pressupost de 2 milions d'euros. D'aquesta partida, la Generalitat destina 100.000 euros a l'estació reusenca.

El projecte d'obra va començar a principis d'estiu després d'haver fet un estudi i haver detectat un conjunt de patologies. L'estació ja va patir, fa aproximadament 10 anys, una reforma integral amb un cost de 500.000 euros.

Paraules clau: