Back to top

Les platges s'omplen per Setmana Santa

Les bones previsions meteorològiques i el fet que enguany Setmana Santa hagi caigut en ple mes d'abril, han fet que la destinació de platges hagi guanyat força, i la Costa Daurada hagi registrat una gran activitat turística. Restauradors i botiguers amb negocis a la costa es mostren satisfets pel gran nombre de visitants.
vacances setmana santa

Durant les vacances de Setmana Santa les platges s'han omplert de turistes que han volgut gaudir del bon temps i de les possibilitats que ofereix la Costa Daurada. A aquesta època de l'any, però, l'aigua del mar encara és fresqueta, i la presència d'alguns núvols i una mica d'aire, especialment dissabte, han fet que hi hagués qui no s'atrevís a entrar a l'aigua. Jugar a la sorra, anar en bicicleta, passejar o fer esport han estat algunes alternatives.

També les terrasses dels bars i restaurants s'han omplert de turistes. Restauradors i botiguers de la zona de platges fan un balanç positiu d'aquesta Setmana Santa. Expliquen que hi ha molta gent, i destaquen l'elevada presència d'estrangers, "que no és habitual", segons assegura Iolanda Nietos, propietària d'un restaurant de platja. Iuri Cuznetov, encarregat d'un altre restaurant, diu que els estrangers "són sobretot d'Estats Units, Irlanda, Anglaterra i Alemanya". Ana Morales, propietària d'una botiga, afegeix que "enguany hi ha un 15 o 20% més de turistes que l'any passat".

Així doncs, satisfacció per com ha anat el sector turístic de platja durant les vacances de Setmana Santa.