Les primeres jornades gastronòmiques del Priorat
Falset reivindica el seu potencial gastronòmic amb les jornades "L'Horta del Priorat a taula", que se celebraran del 12 al 29 d'agost i volen posar en valor els productes més típics de la zona: el vi, l'oli i el tomàquet. Els restaurants de la zona han elaborat menús amb aquests tres elements com a protagonistes.
Els establiments participants
Els hotels, hostals i restaurants que participaran en aquesta jornada són:
- Mas del Salin
- Lo Refugi Gastrobar
- Hotel-Hostal Sport
- Apartaments Baronia - l'Escoleta
- Mas Trucafort
- Hotel i Restaurant Lotus Priorat
- Restaurant El Cairat
- Restaurant Brichs
- Cal Salut
- Hotel - Restaurant Cal Llop
- Mas Ardèvol
Torna la Fira de la Tomaca
Dins aquestes dates també se celebrarà la 2a Fira de la Tomaca del Priorat, que tindrà lloc els dies 21 i 22 d'agost. A Catalunya hi ha unes 1.200 varietats de tomàquet i la Fira vol posar en valor la feina dels productors locals que es fan el planter a l'antiga.
La presentació de la jornada ha acabat amb un maridatge de vi i oli i un tast de dues varietats de tomàquet típiques del Priorat.