Back to top

"A l'Escola d'Hoteleria i Turisme ens hem trobat art"

El centre és el gran protagonista de la cloenda de la segona Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Amb una mostra d'instantànies, l'Agrupació Fotogràfica Cambrils ha plasmat les entranyes de l'escola i com és el procés d'aprenentatge a la cuina. L'exposició es pot visitar al Centre Cultural fins el 27 de gener.
"A l'Escola d'Hoteleria i Turisme ens hem trobat art"

Plasmar la cuina quan només és una idea. Tot plegat, a través de la precisió fotogràfica i amb l'heterogeneïtat que poden garantir fins a set fotògrafs diferents. És el que transmet l'exposició "Del pupitre a taula", organitzada per l'Agrupació Fotogràfica Cambrils i que es concentra en l'Escola d'Hoteleria i Turisme. 

La mostra serveix de cloenda de la segona Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. Un concurs que al darrer trimestre de 2016 ha buscat i proclamat l'artista que millor ha plasmat la cuina en l'art. 

"A l'escola ens hem trobat art. No són fotografies preparades sinó que el que veiem a les fotografies és la realitat del centre", explica la comissària i també fotògrafa de l'exposició, Pilar Gonzalvo. "Estem acostumats a veure el plat a la taula però desconeixem que és el que hi ha al darrere", assegura.