Back to top

L'escola Isabel Besora es prepara pel Cantània

Una seixantena d'alumnes de quart, cinquè i sisè de primària de l'Escola Isabel Besora assagen per la nova edició de Cantània. Els nens interpretaran l'obra 'A de Brossa', formada per poemes musicals de Joan Brossa i Miquel Desclot, el proper 3 de juny a l'Auditoria de Barcelona.
Cantània

'A de Brossa'. Així es diu l'obra que la seixantena d'alumnes de l'Escola Isabel Besora estan preparant des de fa mesos. Aquest és el primer any que participen al Cantània. Per això, cada dijous al migdia es reuneixen a l'aula de música i assagen les nou cançons de l'obra. El Cantània es celebrarà el proper 3 de juny a l'Auditoria de Barcelona on compartiran escenari amb altres escoles catalanes.

La vint-i-novena edició del Cantània porta poemes, adaptats musicalment, de Joan Brossa i Miquel Desclot. Música i teatre es fusionen per construir una obra amb un toc diferencial. El professorat de les escoles participants han asisstit a tres sessions formatives a la capital catalana. Una llarga preparació pel Cantània, un projecte multidisciplinar que porta quasi tres dècades d'història.

Paraules clau: