Back to top

L'Estadi Municipal celebra el seu 43è aniversari

El passat 12 d'octubre va fer quaranta-tres anys que es va inaugurar l'Estadi Municipal de Reus. Aquell dia es va disputar un CF Reus Deportiu - Futbol Club Barcelona, que va acabar amb victòria blaugrana.

Aquesta setmana es compleixen quaranta-tres anys de la inauguració de l'Estadi Municipal, seu dels partits del Club de Futbol Reus Deportiu. L'efemèride agafa més volada que mai, atenint-nos a les repercussions econòmiques que suposa la desaparició del club roig i negre del panorama futbolístic català. 

Aquell dia, el 12 d'octubre de 1977, el Reus rebia el Barça de Johan Cruyff, tot i que l'holandès no va viatjar a la capital del Baix Camp. El FC Barcelona es va imposar per un gol a zero en el primer partit que es va disputar a l'Estadi. 

Estadi2

Fa 43 anys al voltant del camp no hi havia pràcticament res. De fet, els promotors d'aquell  equipament defensen que el polígon que va néixer al voltant ho va fer gràcies a la presència del futbol.

Una anècdota que també explica què acompanya el futbol i quines repercussions econòmiques acompanyen i acompanyaran la desaparició del Club de Futbol Reus Deportiu en l'àmbit empresarial.

Paraules clau:

Notícies relacionades