Back to top

L'estètica oncològica, una aposta d'autoestima per lluitar contra el càncer

Una de cada tres dones i un de cada dos homes desenvoluparan càncer al llarg de la vida. I les dades ho confirmen. A Catalunya s'han diagnosticat més de 36.500 nous casos de càncer durant el 2018, si bé el percentatge dels qui sobreviuen creix any rere any. Ahir es va celebrar el Dia Mundial del Càncer, i coneixerem una de les realitats de la malaltia. Concretament, avui parlem de l'estètica oncològica feta des de Reus.
cua

L'autoestima és un element molt important per les persones que pateixen un càncer. I justament per potenciar-la durant el tractament contra la malaltia, el centre d'estètica Maite Cotano Estilistes de Reus porta 17 anys apostant per l'estètica oncològica.

La donació de cabell és un dels processos relacionats amb aquest tipus d'estètica. Tothom que tingui el cabell sa i una llargada mínima de 25 centímetres pot participar en aquesta acció. L'edat o el gènere és indiferent en aquests casos. Es tracta d'un gest solidari que pot ajudar a les persones que passen per aquest tipus d'experiència a viure-la amb més optimisme. Més enllà de l'estètica oncològica, la investigació mèdica contra la malaltia és vital per fer front al càncer.

Notícies relacionades