Back to top

A l'estiu, menjars freds i lleugers

A l'estiu els hàbits alimentaris canvien. Degut a la calor vénen més de gust plats freds i lleugers i s'ha de mantenir una dieta equilibrada. A més els restaurants i bars modifiquen el seu menú diari oferint menjars freds i lleugers.
Imatge d'un plat típic d'estiu

Amanides, fruites, empedrats, són els plats que més es consumeixen a l'estiu ja que són lleugers i freds. A la vegada es recomana menjar fruita i verdura de temporada, i beure molta aigua. Molta gent opta per cuinar menys i fer plats fàcils. S'ha de menjar equilibradament tot tipus d'aliments i seguir una dieta equilibrada. Tampoc cal deixar de banda les fruites i les verdures, i millor si són de temporada.

Si es pateix un mareig per una baixada de sucre o tensió: les lipotímies. Els experts recomanen menjar 5 cops al dia i la quantitat de sucre correcte. Però la gent segueix una dieta ara a l'estiu o els hàbits canvien?Els restaurants també modifiquen el seu menú d'estiu. Amanides, gaspatxos són els plats més demanats i els que venen més de gust els dies de calor.Així doncs s'ha de menjar equilibradament aliments variats i beure molta aigua per afrontar millor la calor d'estiu.