Back to top

L'executiva coparà els primers llocs de la llista del PSC

Més enllà de les tres regidores que actualment formen part del grup municipal socialista a l'Ajuntament, Dani Marcos, secretari d'organització i Héctor Fort o Raimon Ferré, s'espera que ocupin els llocs de sortida del partit en vista el 26M.
Una de les carpes del partit, aquest cap de setmana
Fotografia: Twitter PSC de Reus @pscreus

El pròxim dimecres, el PSC aprovarà la llista per a les eleccions municipals. Segons ha pogut saber Canal Reus, el partit serà el protagonista de la candidatura. Els primers llocs els ocuparan membres de l'executiva i de la plena confiança d'Andreu Martín. 

El portaveu del partit i candidat a les municipals, sempre ha defensat que les tres regidores que l'acompanyen al plenari continuaran en llocs importants de la candidatura. Així doncs, i tenint en compte que els socialistes faran una llista cremallera, Anabel Martínez, Sandra Guaita i Carmina Pozuelo, ocuparan els llocs 2, 4 i 6 de la llista. El número 3, si no hi ha cap sorpresa, serà Dani Marcos, actualment responsable d'organització de l'agrupació local del PSC i també cap de la campanya de Martín. Héctor Fort i Raimon Ferré, que també formen part de l'executiva, podrien acabar d'omplir els primers llocs de la llista. 

Sandra Guaita, al Congrés

Una altra de les novetats importants del PSC a Reus és l'elecció de la regidora Sandra Guaita com a número 2 de la llista per Tarragona del partit a les generals del pròxim 28 d'abril. Anirà rere l'incansable Joan Ruiz, que s'enfronta a les seves cinquenes eleccions al parlament espanyol. 

Amb aquest moviment, l'agrupació del PSC a Reus recupera pes als comicis generals, d'on havia sigut apartat el 2015. Guaita havia fet l'intent d'encapçalar la llista però pocs dies després ella mateixa es va retirar de la cursa. Amb tot, i coincidint amb la visita de Salvador Illa, secretari d'organització dels socialistes catalans, Guaita ha acabat ocupant un lloc que es presumeix podria ser de sortida.