Back to top

L'hoquei base internacional es cita al Reus Deportiu

Més de 500 nens i nenes s'han reunit aquest cap de setmana per disputar la 18a edició del Torneig Internacional d'Hoquei que organitza el Reus Deportiu.
Jugadora del Reus Deportiu d'hoquei competint en el Torneig Internacional

Clubs d'hoquei sobre patins de tot Catalunya han pogut demostrar el seu potencial aquest cap de setmana a les pistes del Reus Deportiu. Un any més el club roig-i-negre ha tornat a ser l'amfitrió de tres dies plens d'hoquei en el marc del Torneig Internacional d'Hoquei Patins que s'organitza des de fa 18 anys a la capital del Baix Camp.

Són dies de pretemporada on als clubs els costa posar-se en marxa, i fer-ho d'una manera una mica més competitiva sempre ajuda a afrontar els reptes amb més energia. Tres dies sobre patins que serveixen als jugadors d'arreu de Catalunya, i també d'altres països, a preparar-se per l'inici de lliga.

Segons el coordinador d'hoquei base del Reus Deportiu, Javier Sama, competir amb grans clubs d'altres països suposa una motivació extra, però "convertir els rivals amb companys és l'objectiu principal d'aquest torneig".

Enguany el club ha allargat un dia més la competició a causa de l'elevat nombre d'equips inscrits. Els roig-i-negres hi han participat en totes les categories sumant-se als més de 500 jugadors que han passat aquest cap de setmana per les pistes reusenques.