Back to top

L'hostaleria es bolca en el reciclatge del vidre

Els Ajuntaments de Mont-roig del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'han tornat a adherir a la campanya 'Moviment banderes verdes'. Una iniciativa amb què es pretén potenciar el reciclatge d'envasos de vidre entre el sector hostaler durant els mesos d'estiu.
Presentació de la campanya 'Moviment Banderes Verdes' a Miami Platja

El sector de l'hostaleria genera més del 50% dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús. Per aquest motiu, la implicació dels bars, restaurants i locals d'oci nocturn és indispensable per a la lluita contra el canvi climàtic. Això ho saben bé des de l'entitat Ecovidrio. A través del 'Moviment Banderes Verdes' busquen potenciar el reciclatge del vidre, sobretot en aquells municipis costaners, tal com assegura la gerent d’Ecovidrio, Silvia Mayo. 

Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Calafell són els únics municipis de la demarcació de Tarragona que participen en aquesta iniciativa. De fet, el 'Moviment Banderes Verdes' aglutina un total de 19 municipis catalans i 136 de tot l'estat. En el cas de Mont-roig del Camp, que juntament amb Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant és el segon any que hi participen, esperen superar la xifra de reciclatge que van obtenir l'any passat.

Una campanya que també compta de certs incentius. I és que els millors establiments dels 145 que hi participen rebran diferents premis, entre els quals es troba una masterclass amb el prestigiós xef Quique Dacosta.

Paraules clau: