Back to top

L'Igualada enceta el Tourmalet roig-i-negre

La visita al Pavelló de les Comes d'Igualada marca l'inici dels duels més directes del Reus Deportiu en aquest primer tram de temporada. Els de Jordi Garcia s'enfrontaran, en un període d'un mes i mig, amb conjunts com el Porto, el Lleida, el Liceo o el Barça.

Cristian Rodríguez en la prèvia de l'Igualada Rigart HC -Reus Deportiu

La victòria de la setmana passada va ser una dosi de moral pel Reus Deportiu. Com a conseqüència la il·lusió ha tornat al vestuari just a temps per visitar un dels rivals més forts d'aquesta lliga, l'Igualada. Els de la capital de l'Anoia estan firmant un inici de competició excel·lent amb sis victòries i dues derrotes, amb un partit més, que els han catapultat fins a la tercera posició de l'OK Lliga. L'any passat el conjunt blaugrana va ser l'únic rival del Reus en vèncer als roig-i-negres en competició regular tant en l'anada com en la tornada.

Explica la importància de l'encontre Cristian Rodríguez, jugador del Reus Deportiu:

"L'Igualada és un equip que té les idees molt clares. Penso que s'ha reforçat positivament aquesta temporada. Plantejarem un partit molt intens on haurem d'estar en plena formar per aconseguir els tres punts".

Un matx previ a un encontre especial pel Reus. La setmana vinent torna la lliga europea al Palau i ho farà amb el Porto com a visitant. Dos encontres que només suposen l'inici del Torumalet roig-i-negre d'enguany. Fins al dia 22 de desembre l'emoció està assegurada amb rivals com el Lleida, el Liceo o el Barça.

Cristian Rodríguez: "Són partits bonics de jugar. Per part meva intentaré estar el millor possible. L'equip ho donarà tot en tots els partits".

El partit s'iniciarà dissabte 10 de novembre a les vuit en punt del vespre.