Back to top

L'oli nou DOP Siurana arriba a 20 restaurants

ORIOL SOLÉ

En el marc de la vintena fira de l'Oli Siurana, es posen en marxa les desenes jornades Gastronòmiques. Una vintena de restaurants de la ciutat ofereixen, fins aquest cap de setmana, plats amb l'oli nou.

Aprofitant aquestes jornades, hem visitat a Antoni Escaño, propietari i cap de cuina del restaurant la Glorieta del Castell, per parlar sobre els beneficis i usos de l'oli d'oliva. El restaurador assegura que "porta molts beneficis, sobretot per la salut". A més a més, afirma que l'utilitzen en gran quantitat per als seus plats.

Aquestes jornades són unes de les activitats destacades que s'inclouen en la vintena Fira de l'Oli Denominació d'Origen Siurana que s'inaugura aquest divendres 11 de novembre.

Els esdeveniments estan organitzats per l'Agència Reus Promoció, el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Siurana i la Unió Corporació Alimentària de Reus. Els restaurants oferiran els seus plats amb oli fins el diumenge 13.