Back to top

López Garai arriba amb la motivació de l'ascens

SILVIA ANDREO

L’objectiu per aconseguir l’ascens ha estat la raó per la qual el migcampista Aritz López Garai ha signat amb el club de futbol Reus Deportiu fins al mes de juny. Aquest pivot defensiu vol aportar la seva experiència al vestuari, té capacitat de lideratge i és el jugador que la direcció esportiva estava buscant. Ahir va ser presentat el nou reforç roig-i-negre.

Fa un any jugava a Primera Divisió amb el Còrdova. El Reus ja el va temptar però Aritz va renovar amb el club andalús, després de mitja temporada a Bucarest i l’altre mitja a Xipre, ara ja és roig-i-negre. Al final l’amor ha triomfat i aquest pivot defensiu tindrà mitja temporada per endavant per mostrar les seves qualitats. 

El futbolista aportarà experiència ja que ha jugat a Segona Divisió amb el Salamanca, el Castelló, l’Sporting de Gijón, el Celta i el Còrdova, amb l’equip andalús va aconseguir pujar a Primera i va debutar a la màxima categoria del futbol estatal. El migcampista basc que ha signat fins a final de temporada ha vingut a Reus mogut per el repte d’aconseguir l’ascens.  

Ja està preparat per debutar diumenge. Queden encara dues fitxes lliures i la direcció esportiva roig-i-negre no tanca portes. Veurem si el Reus mou més fitxes, fins el 31 de gener té temps.