Back to top

Es mantenen totes les línies de P3 a les escoles del municipi

Al menys, així ho assegura el Departament d'Ensenyament, després que mesos enrere anunciés que el centre de Marinada en perdria una. Des de l'Ajuntament, però, no ho confirmen i manifesten que segueixen depenent de la decisió del Departament
Uns infants durant una classe en un centre cambrilenc

Tot indica que Cambrils seguirà un curs més amb el mateix nombre de línies de P3. Al menys, el Departament d'Ensenyament, que ara desmenteix l'anunci de mesos enrere, segons el qual l'escola Marinada n'havia de perdre una al curs 2017-2018. Un anunci que l'equip de govern municipal va arribar a confirmar en sessió plenària.

En aquest sentit, Ensenyament defensa que els estudis de planificació prèvia que s'han realitzat permeten assumir aquest nou desenllaç de la situació. "Un cop passi la preinscripció caldra valorar-ho, però l'estudi que hem fet des de l'equip de planificació ens dóna prou garanties que es mantindran els grups de P3", afirma la directora dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona, Sílvia Rodes.

Unes declaracions que des de l'Ajuntament de Cambrils encara no han confirmat i mantenen continuar trobant-se a l'espera d'una decisió per part dels serveis territorials. "La competència és exclusiva del Departament d'Ensenyament però nosaltres no hem deixat de mantenir el contacte i estem en totes les taules decisòries per tal que es mantinguin les línies actuals de totes les escoles", insisteix el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cambrils, Alejandro García.

Ensenyament ofereix 6.820 places i 277 grups de P3 a Cambrils de cara al pròxim curs. El que manté una ràtio de 25 alumnes per classe.