Marc Gual fa insuficients els esforços del Reus Deportiu

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei ha perdut aquest dissabte contra el Barça per 3 a 4. Els d’Alejandro Domínguez han fet un molt bon partit i han fet patir al líder però l’ex roig-i-negre Marc Gual ha decantat la balança a favor dels visitants. Ha estat un partit intensíssim i que ha fet vibrar un palau pràcticament ple.

El Reus ha merescut més premi contra el Barça. Els roig-i-negres han donat el millor d’ells, en un duel intens que ha decidit un inspirat Marc Gual a favor dels blaugrana. L’escenari ha estat l’idoni per plantar-li cara al líder, amb un palau ple com feia temps que no es veia. El Reus es presentava sense Jepi Selva però el Barça també venia amb les absències de Pablo Álvarez i Reinaldo.
Els dos equips han sortit a la pista amb molta força i al minut 3 ja ha arribat el primer gol quan Marc Gual ha sorprès Roger Molina. La reacció dels roig-i-negres ha estat instantània i Marc Ollé ha fet l’empat als pocs segons.

Però el Barça ha tornat a posar-se per davant amb una altra diana de l’ex roig-i-negres Marc Gual. De nou, el Reus ha tornat a empatar de la mà de Xavi Costa que ha transformat un penal que ell mateix ha provocat. Al 13’els visitants han tornat a imperar al marcador, amb el tercer gol de Marc Gual.
Amb el 2 a3 s’ha arribat al descans. Roger Molina ha evitat que la desena falta acabés dintre després de desviar amb l’estic el llançament de Raul Marin.
El partit ha embogit i el Reus ha gaudit de bones oportunitats per empatar, però els tirs de Platero, Costa i Coy s’han acabat estavellant al pal.

Però ha estat el Barça qui ha marcat. Platero ha comès falta sobre Raul Marin que li ha costat la blava i Marc Gual ha superat Molina. Al37, haarribat la 10ena falta a favor dels roig-i-negres i Marc Coy no ha perdonat davant la immensa emoció de tots els aficionats. Però el seu gol ha estat insuficient i els 3 punts han marxat del Palau.