Marín guia el Reus a la victòria

El Reus Deportiu guanya a l'Arenys de Munt gràcies a un hat-trick de Raül Marín, un gol de Joan Salvat i un altre d'Albert Casanovas. Els roig-i-negres se situen a la quarta posició de l'OK Lliga amb 12 punts.
cronica reus arenys

El Reus Deportiu s'ha imposat amb comoditat a l'Arenys de Munt i torna a respirar tranquil. Els roig-i-negres no han patit en excés i han superat el conjunt gironí gràcies a un hat-trick de Raül Marín, un gol de Joan Salvat i un altre d'Albert Casanovas. Jordi Garcia ha hagut d'afrontar el partit amb la baixa d'Àlex Rodríguez i amb un Romà Bancells que ha jugat amb febre. El triomf permet situar-se a la quarta posició de l'OK Lliga amb 12 punts, a 6 del Barça i el Liceo que no han perdut cap partit.

L'Arenys de Munt s'ha plantat a la pista del Palau d'Esports ben tancat al darrere i amb la intenció de buscar les pessigolles al Reus Deportiu mitjançant el contraatac. Malgrat això, l'equip de Jordi Garcia no ha tardat en obrir la llauna. Al minut 6' Raül Marín ha inaugurat el marcador després de sorprendre al porter rival des del darrere de la porteria. Poc després, el capità reusenc ha repetit amb un potent llançament des de l'exterior. El conjunt gironí ha posat la por al Reus quan al minut 9' Jordi Pérez ha retallat distàncies. Tot i el gol, el Reus Deportiu ha continuat buscant amb insistència una nova diana però no ha estat fins al segon temps quan ha tornat a marcar.

Al minut 35' Albert Casanovas ha transformat un penal per posar el 3 a 1 al marcador i Raül Marín ha ampliat l'avantatge roig-i-negre al 39'. El Reus Deportiu ha gaudit de dues faltes directes. Marín i Torra han tingut l'oportunitat de fer créixer el marcador però han errat des de la bola aturada. Qui si que ha marcat ha estat Joan Salvat que al 42' ha signat el definitiu 5-2.

Després de la derrota contra el Vendrell, el Reus Deportiu es torna a retrobar amb la victòria, la quarta de la temporada. L'equip de Jordi Garcia se situa a la quarta posició de l'OK Lliga amb 12 punts, a 6 del Barça i el Liceo que no han perdut cap partit. El pròxim encontre dels roig-i-negres serà dissabte que ve a les 20:30 hores a la pista del Caldes.

La fitxa del partit

Reus Deportiu (5): Càndid Ballart, Albert Casanovas, Joan Salvat, Marc Torra i Raül Marín -cinc inicial- Romà Bancells i Jan Escala

Arenys de Munt (1): Alain Rivero, Gerard Cusachs, Andrea Bolcato, Jordi Pérez, Marc Roca -cinc inicial- A la banqueta: Guillem Garcia, Jordi Illa, Jordi Galán, Xavier Gurri i Aleix Doménech

Gols: 1-0 / Marín (6'), 2-0 / Marín (8'), 2-1 / Pérez (9'), 3-1 / Casanovas (35'), 4-1 / Marín (39'), 5-1 / Salvat (42')