Back to top

Marina Berasategui, la número 5 de Noemí Llauradó

Segons ha pogut saber Canal Reus, Esquerra incorpora un membre de l'executiva local del partit com a número 5 en vista les municipals del 26M. Berasategui treballa al servei de recursos materials de la URV i fins fa poc era presidenta de l'AMIPA de l'escola la Vitxeta.
Marina Berasategui, al centre

Després d'incorporar dos independents en els primers llocs de la llista (2 i 4), Noemí Llauradó opta per una dona de la seva màxima confiança per ocupar el número 5. És Marina Berasategui, segons ha pogut confirmar Canal Reus. 

Berasategui és membre de l'executiva local del partit i actualment treballa al servei de recursos materials de la Universitat Rovira i Virgili. Ha estat presidenta de l'AMIPA la Vitxeta, és sòcia de Reus Ocult i membre de les Teixidores. Arquitecte de professió, compta amb un màster i un postgrau en aquesta disciplina per la UOC. 

Berasategui es converteix així en un altre dels pilars de la candidatura republicana, després de l'advocat Daniel Recasens i l'empresari Carles Prats, que ocuparan els primers llocs de la llista juntament amb la candidata, Noemí Llauradó, i Montserrat Flores, qui fins ara ha estat regidora de Participació i Ciutadania del govern municipal. 

Per tancar la llista, Tània Verge

Un altre dels noms que sona amb força per ocupar un lloc a la candidatura republicana és Tània Verge filla de l'exregidor socialista Joan Anton Verge i imputada, en el marc de l'1 d'octubre, per formar part de la sindicatura electoral del referèndum. Verge ocuparia el darrer lloc de la llista de Noemí Llauradó.