Back to top

Martín assegura que Pellicer està 'amortitzat'

Andreu Martín va pronunciar ahir la quarta conferència de l'Eix 2019 a la Cambra de Comerç de Reus. El candidat socialista a l'alcaldia va voler dibuixar la filosofia de la formació per a provocar un gir de rumb a la manera de fer política de l'Ajuntament. Amb les persones al centre, el PSC reclama un canvi de lideratge i titlla l'actual alcalde d'amortitzat.
Andreu Martín assegura que Carles Pellicer està amortitzat

Amb les mateixes idees de tota la vida però actualitzades. El programa polític que ahir al vespre va dibuixar Andreu Martín de cara les municipals s'assembla molt a l'ideari plantejat en el moment en que els socialistes eren al govern, durant la primera dècada dels 2000, però revisada i actualitzada, amb la sostenibilitat, el feminisme i la participació com a novetats. De fet, les propostes de Martín s'assemblen en bona part a les ja pronunciades per Esquerra Republicana a la darrera conferència a la Cambra. Fins i tot, ambdues formacions, coincideixen en la necessitat d'escriure un nou pla estratègic per la ciutat a 10 anys vista.

Martín assegura que Pellicer està amortitzat, que no està capacitat per arremengar-se i tot i que no descarta pactar amb Junts per Reus, si que deix entreveure que, en l'equació, no hi intervindria l'actual alcalde.