Back to top

Mateixa dinàmica defensiva per vèncer el millor Cádiz

El nou equip de l'exroig-i-negre Dejan Lekic, va remuntar la setmana passada davant l'Elche en un matx que va acabar amb un 5 a 1 al marcador. Els de Xavi Bartolo viatjaran a Andalusia sense Gus Ledes.
Xavi Bartolo en la prèvia del Cádiz CF - CF Reus

Els ànims al vestidor del Club de Futbol Reus Deportiu són bons. La plantilla no es vol capficar amb la situació econòmica de l'entitat roig-i-negra. Bé, no tota. Tito Ortiz va fer pública la setmana passada la seva denúncia contra el CF Reus, al·legant que la resposta a la seva renovació va ser d'un no rotund.

Tot i així, Bartolo assegura que la decisió personal del jugador no influeix per a res en la dinàmica dels entrenaments:

"Que Tito hagi escollit aquest camí, a nivell professional no m'afecta. Jo el considero un jugador més, ens aporta diàriament i no em canvia la percepció sobre ell per aquesta decisió".  

El Reus segueix treballant de valent a l'Annex de l'Estadi Municipal, aquesta setmana per fer front a un rival directe, el Cádiz. Un conjunt que la setmana passada va firmar una remuntada espectacular al Ramón de Carranza davant l'Elche. Un dels artífexs de la gesta, Lekic. L'exroig-i-negre sap amb tots els detalls com fer front als visitants.

Dejan Lekic sobre el CF Reus: "Hem de preparar aquest matx molt seriosament. No és un rival a qui podem guanyar fàcilment. És un conjunt molt competitiu, molt fort i molt bo".

Xavi Bartolo sobre Dejan Lekic: "Va ser un jugador fonamental l'any passat en la lluita per la permanència".

El Reus continuarà amb la dinàmica defensiva de 5 proposada fins al moment. Els de Xavi Bartolo hauran de viatjar a Andalusia, però sense Gus Ledes, sancionat per acumulació de grogues. El matx es disputarà dissabte 10 de novembre a les 4 de la tarda.