Matx més que preparatori del Reus Deportiu per a la Lliga Catalana

Segon partit de pretemporada del Reus Deportiu davant un rival que no ha ficat les coses gens fàcils als de Jordi Garcia: el CP Calafell. Els roig-i-negres han aconseguit remuntar un matx que finalment ha acabat amb un ajustat 6 a 5.
Imatge del partit entre el Reus Deportiu i el Lloret

No hi ha hagut manera. El Reus Deportiu no ha estat encertat amb les dianes i, tot i tenir el domini de la bola durant tota la primera meitat de partit, el Calafell ha sabut aprofitar la sort amb els contracops. La primera aproximació a porteria dels del Baix Penedès ha fet avançar a l'electrònic als de Jordi Esteva, amb un gol obra d'Ángel Rodríguez al minut 12 (0-1)

Un rival molt motivat en el seu retorn a l'OK Lliga i un molt encertat Martí Serra han afavorit l'avantatja verd-i-blanca. Càndid també ha volgut dir la seva però res ha pogut fer l'ex del Voltregà per frenar a Gerard Pujol (0-2). Romà ha fallat un penal cinc minuts abans d'entrar al túnel de vestidors i quan semblava que l'electrònic ja no es mouria, Marc Julià ha escurçat distàncies mitjançant una falta directa (1-2).

Un minut després de reprendre el partit, una passada de Cristian Rodríguez a Julià ha servit per posar les taules al marcador (2-2). Al Reus li començaven a sortir les coses davant un Calafell dur de rosegar. Els del Baix Penedès han fallat la desena falta i Àlex Rodríguez ha estat l'encarregat, al 34, d'avançar als de Jordi Garcia al marcador (3-2). El de Sant Hipòlit no ha tingut sort des dels set metres però Joan Salvat ha aconseguit ampliar distàncies amb el 4 a 2 gràcies a un xut llunyà de Cristian.

Al 39 Sergi Romeu ha marcat de penal (4-3) i l'ex del Reus, Sergi Torné, ha tornat a igualar el marcador (4-4). Marc Julià ha avantatjat als reusencs (5-4) i un golàs de Romà ha acabat sentenciant (6-4). Romeu ha tingut temps encara de maquillar el marcador per deixar el 6 a 5 definitiu a falta d'un minut pel xiulet final.

Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu: "El Calafell ha arribat quatre vegades a porta i ha fet dos gols. Nosaltres n'hem arribat 20. Em preocuparia si no assimiléssim el sistema o si tinguéssim dubtes, però no en tenim. Marxo content".

Ara els de Jordi Garcia ja tenen al cap la Lliga Catalana. El primer matx de la competició pel Reus es disputarà aquest mateix divendres a partir de les 9 del vespre al Palau d'Esports davant el Voltregà.