Back to top

El Mercat Central de Reus acull la jornada gastronòmica "Menja't el mercat"

Carpaccio de bou, Milfulls de salmó, Cruixent d’espinacs o Torrada amb anxova de Cambrils. Aquestes són només algunes de les tapes que es van poder degustar el passat divendres al Mercat Central en la tercera edició de la festa Menjat’ el Mercat. Des de les sis de la tarda i ampliant el seu horari respecte l’edició anterior fins a dos quart d’onze de la nit, els paradistes oferien les seves tapes elaborades amb productes frescos del mercat. Els assistents van amenitzar el ritual que representa la compra dels divendres amb la degustació de fins a 40 varietats de tapes repartides per les parades. La jornada es va poder seguir a través de les xarxes socials dels Mercats de Reus, una mostra de la voluntat de proximitat d’aquesta festa gastronòmica cap al seu públic. Una festa que més enllà de perseguir el benefici econòmic immediat pretenia ser una iniciativa per potenciar la figura del Mercat i la relació amb el seu públic. Els més petits van poder entretenir-se gràcies a la organització d’uns tallers infantils a una de les parades. Pel que fa a la oferta gastronòmica de la festa, s’hi van poder tastar plats senzills com els ous arrebossats, passant per d’altres més elaborats com el bacallà macerat amb tomàquet italià fins a pinxos tant exòtics com aquests. La tarda gastronòmica es va viure en un ambient festiu animat per l’actuació musical dels batukats del bolets a l’exterior i a l’interior del mercat.