Back to top

El Mercat Central s'adapta als nous temps

El Mercat Central ha instal·lat sortides de fum després de donar llum verda a la possibilitat de cuinar a les parades. Aquest és un dels punts aprovats a partir de l'estudi de Mercats de Barcelona que busca millorar les condicions del mercat i adaptar-lo als nous temps.
Mercat Central de Reus

Cuinar a les parades i crear zones de gastronomia ja és possible gràcies a les sortides de fum que s'han col·locat recentment al Mercat Central. Aquesta és la primera acció aprovada dels resultats extrets de l'estudi de Mercats de Barcelona que van encaminats cap a la millora de les seves condicions. D'aquesta manera, el mercat reusenc vol adaptar-se als nous temps i atrapar una clientela molt més àmplia.  

En la línia de les millores, el Mercat ha encarregat una enquesta a diferents àmbits de la població per determinar l'ampliació de l'horari d'obertura. Un tema que havia generat desacords entre els paradistes que es veurien obligats a fer torns i ampliar la seva plantilla. Tot i això, molts d'ells veuen la iniciativa amb bons ulls i creuen que seria un bon dinamitzador de l'activitat comercial, de la mateixa manera que impulsaria l'arribada de nova clientela.

Diverses parades del Mercat aposten també per la venda online tot i que creuen que la seva aprovació no es farà realitat fins als primers mesos del 2020. Unes millores per modernitzar el mercat que gran part dels paradistes esperen amb entusiasme .

Paraules clau: