Back to top

El Mercat de Nadal retornarà a la plaça Mercadal

MAR ROVIRA

El Mercat de Nadal tornarà a la plaça Mercadal, segons han avançat fonts dels paradistes a Canal Reus. L'any passat es va ubicar a la plaça de la Llibertat per contrarestar l'efecte novetat del centre comercial de la Fira. Aquest fou l'argument per justificar el canvi d'ubicació del Mercat de Nadal, una decisió que va generar polèmica. Ara però, els arguments són ben diferents i els paradistes volen recuperar la ubicació del centre de la ciutat. Com a conseqüència d'aquest canvi molt probablement la pista de gel se situarà a la plaça de la Llibertat.

El Mercat de Nadal està més a prop de retornar a la plaça del Mercadal. Després de la polèmica de l'any passat per ubicar-lo a la plaça de la Llibertat, els agents implicats estan debatent aquesta qüestió que serà oficial probablement la pròxima setmana quan es tornin a reunir.

Segons fonts dels paradistes és importantissim  instal·lar-se de nou al cor de la ciutat perquè asseguren que és on veritablement hi ha caliu. En la propera reunió, els comerciants de Reus i els paradistes del Mercat de Nadal acabaran de perfilar els últims serrells de la campanya de Nadal i decidiran si les casetes seran de fusta o bé d'alumini com en edicions passades. Aquesta proposta ha generat discrepàncies entre els membres per l'augment del cost de les parades.

D'altra banda, aquest canvi d'ubicació també afectarà de retruc a la pista de gel, la qual amb tota probabilitat s'ubicarà a la plaça Llibertat.

El responsable de l'empresa de la pista de gel de l'any passat ha confirmat que el Mercadal no és una opció possible i ha afirmat que està dialogant amb l'Agència de Reus Promoció per la localització definitiva. I en aquest sentit, ha assenyalat que la plaça Llibertat és una bona segona opció.