Back to top

Més de 300 alumnes enceten l'itinerari Vidal i Barraquer

L'Ajuntament de Cambrils i el Museu d'Història han engegat l'itinerari Vidal i Barraquer. Una activitat dirigida a alumnes de secundària amb l'objectiu de conèixer la figura del fill il•lustre cambrilenc. La ruta compta amb cinc parades pel barri antic i forma part del programa 'Descobreix Cambrils'.
Itinerari Vidal i Barraquer

L'any cardenal Vidal i Barraquer és a punt de finalitzar. Per això, Cambrils ha iniciat un itinerari pensat pels més joves, concretament pels estudiants de secundària de les diverses escoles de la vil·la, i així visitar els llocs més representatius del cardenal. La intenció del consistori és que l'activitat es mantingui permanentment dins del programa 'Descobreix Cambrils'.

Actualment, l'empresa 'Cel Rogent' s'encarrega de portar les visites tot i que més endavant serà el propi Museu d'Història de Cambrils qui dirigeixi l'activitat. Una ruta pel barri antic que destaca els punts més rellevants on Vidal i Barraquer va deixar la seva empremta.

L'escola Vidal i Barraquer ha estat la primera que ha realitzat l'itinerari i més de 300 estudiants del centre han pogut participar en les primeres visites.

Paraules clau: