Back to top

Més de 4.000 persones gaudeixen del Reus Blues & Jazz

La vint-i-setena edició del Reus Blues & Jazz ha aplegat més de 4.000 persones. Així ho han assegurat des de l'organització que veu més viu que mai aquest festival que vol traspassar generacions i captivar nous públics joves.
El festival més antic de Catalunya en la categoria de Blues ha tancat les portes aquest cap de setmana amb una clara satisfacció.

El festival més antic de Catalunya en la categoria de Blues ha tancat les portes aquest cap de setmana amb una clara satisfacció. Més de 4.000 persones han participat en una quinzena de concerts i activitats com una master class i conferències al voltant d'aquest estil musical. El president de l'AMCA, Josep Maria Bové, destaca que 'hem intentat fer un festial més reeixit i hem inclòs el jazz'. 

MR. Siip i Bill Evans Band & Dean Brown han estat alguns dels espectacles més concorreguts. De fet, han demostrat que es tracta d'un festival del tot consolidat que no té por de mirar endavant i que espera continuar atraient nous públics. Des de l'Organització, l'Associació Música Creativa Actual, defensen la continuïtat del festival. De fet asseguren que ha estat aquesta capacitat per ampliar la programació d'estils -blues, jazz, funky- la premissa que ha permès donar-hi continuïtat i seguir treballant.

Notícies relacionades