Back to top

Més expositors pel Saló de la Moto

Els dies 3, 4 i 5 de maig firaReus acollirà, un any més, el Saló de la Moto. La fira s’amplia a tres dies i compta amb més expositors que en la darrera edició. També es podran fer proves de motos i diverses activitats lligades al món del motociclisme.

 

El Saló de la Moto de Reus arriba, aquest 2013, a la seva 7a edició, consolidant-se així com un dels referents d’aquest sector al sud de Catalunya. Durant tres dies, del 3 al 5 de maig, 20 expositors i 35 marques estaran presents a firaReus per tal d’oferir les últimes novetats del món de les dues rodes als visitants que s’hi vulguin acostar.

 

Entre les activitats que es realitzaran en el marc de la fira en destaquen dues: d’una banda la Custom Sunday, una concentració que organitzen des de fa 23 anys els Amics de la Moto de Reus i que ocuparà MIL metres quadrats del recinte; i de l’altra la MotoRada, una trobada d’aficionats que preparen des del Moto Automòbil Club de Reus.

 

Com a novetat, la fira allarga la seva durada un dia més, i obrirà divendres de 4 a 8 de la tarda, i dissabte i diumenge de 10 del matí a 8 del vespre. Des de l’organització creuen que aquest nou horari pot comportar un augment del nombre de visitants, que l’any passat va ser de 5MIL persones.