Millora inefectiva

El Club de Futbol Reus Deportiu cedeix un empat davant l'Oviedo (1-1) en una primera part amb únic color: el roig-i-negre. L'equip de Natxo González ha tingut opcions d'anar al descans amb diversos gols d'avantatge. La segona part ha passat factura i el conjunt asturià ha acabat dominant i marcant el gol de l'empat.
reus oviedo crònica

El Reus ha firmat una de les millors primeres parts de la temporada a l'Estadi Municipal. Joc vertical, transicions ràpides i ocasions de gol. Els roig-i-negres han tingut l'absolut domini però no l'han materialitzat. L'equip de Natxo González ha acabat cedint un altre empat, el cinquè en els darrers sis partits. Es més, els reusencs registren el tercer empat consecutiu d'un gol a casa. Els tres amb la sensació agredolça de poder haver-se endut la victòria.

El Club de Futbol Reus Deportiu ha sortit endollat, amb el domini de la pilota. Els roig-i-negres han transmès bones sensacions sobre la gespa. Res a veure amb el partit contra el Numància ara fa quinze dies. Querol ha tingut la primera ocasió de perill. El reusenc ha xutat des de l'exterior de l'àrea i Juan Carlos ha tret la pilota fora. Per la seva banda, l'Oviedo ho ha provat amb un xut llunyà de Toché al minut 24. El potent llançament ha sortit per dalt de la porteria d'Edgar Badia.

Quan el partit s'ha equilibrat el Reus ha respòs amb el primer gol. Al minut 28 Guzzo ha servit un canvi de joc precís que ha caçat Alberto Benito. L'extrem ha deixat la pilota dins l'àrea petita i Ramon Folch ha engaltat la pilota. El tret ha entrat per l'escaire de la porteria de l'Oviedo. Un gol imparable. Uns minuts més tard el Reus ha disposat d'una ocasió molt perillosa per ampliar l'avantatge. David Querol, sota la pressió de la defensa de l'Oviedo, ha arribat a la porteria asturiana i ha disparat. Juan Carlos ha evitat el gol roig-i-negre i Guzzo, de cap, ho ha provat però un defensa visitant ha enviat la pilota a córner. Un cop finalitzada la primera part la sensació era que el Reus podria haver marxat al descans amb un 2-0 o 3-0. Malgrat això, una de les millors primeres parts de la temporada.

A la represa el Reus no ha pogut aguantar el ritme de la primera part i l'Oviedo ha acabat tenint el control del partit. Els roig-i-negres han fet una passa enrere i s'han decidir a buscar el contraatac. Però la fórmula no ha sorgit ja que l'Oviedo ha acabat empatant. Christian Fernández ha centrat des de la banda esquerra i Borja Fernández ha rematat des de l'àrea petita per fer l'1 a 1. Amb el gol l'Oviedo ha canviat i ha insistit una vegada rere l'altra. Les accions de perill asturianes no s'han aturat però Edgar Badia, molt segur sota pals, i la defensa del Reus han evitat un mal major. Per la seva banda, el Reus no ha disposat de cap ocasió de perill. Només una jugada entre Benito i Querol que ha acabat en res.

Finalment, un punt per cada u. Això sí, un punt agredolç. El Reus ha tingut opcions per endur-se la victòria i no les ha aprofitat. L'equip de Natxo González es situa, provisionalment, a l'onzena posició amb 35 punts. El proper partit dels roig-i-negres serà dissabte 4 de març al camp del Rayo Vallecano.

La fitxa del partit

CF Reus Deportiu (1): Badia, Benito, Olmo, Atienza, Ángel, Folch, López Garai (Tébar 85'), Guzzo, Jorge (Miramón 78'), Carbia (Máyor 68') i Querol

Real Oviedo (1): Juan Carlos, Johannesson, Costas, Fernández i Christian, Torró, Erice (Michu 76'), Borja, Saúl (Nando 85'), Susaeta i Toché

Gols: 1-0 Folch 28', 1-1 Borja 66'

Targetes grogues: pels locals Jorge 71', Atienza 87' i Benito 89' i pel visitant Torró 83'

Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo

Incidències: Partit corresponent a la 27a jornada de Segona Divisió. L'Estadi Municipal ha registrat una entrada de 4.098 espectadors.