Back to top

El Món de Reus reconeix els seus referents

Els premis Amenós als que més Enganxen, organitzats pel periodista Josep Baiges, va reunir ahir els agents socials i culturals de la ciutat per distingir la seva tasca al llarg dels darrers anys. Entre els guardonats, Berta Treig, responsable d'esports de Canal Reus.
Fotografia de tots els premiats
Fotografia de Bartolomé Pluma 

El Bravium va tornar aquest dimecres al vespre l'escenari dels premis Enganxen. L'acte va comptar amb la música de CoverH i Josep Baiges va fer pujar a l'escenari a diverses persones a lliurar els guardons d'enguany: Tots aquells que han destacat per alguna qüestió al llarg del 2018 van ser reconeguts, segons el criteri dels lectors del bloc de Josep Baiges, el Mon de Reus.

Entre tots els guardonats, Berta Treig, la responsable d'esports de Canal Reus, que va voler destacar la pinya que s'ha gestat entre els periodistes que han cobert les informacions al voltant del Club de Futbol Reus Deportiu. Precisament el club roig-i-negre va ser una constant al llarg de la nit, així com també els vermuts Miró.

Cada premia es van endur una botella del preuat elixir, mentre que a la sortida, tothom va poder participar d'un donatiu per la fundació Joan Petit, que busca recursos per investigar una cura pel càncer infantil.