Back to top

Mònica Balsells guanya les eleccions del Reus Deportiu

La nova presidenta del club roig-i-negre ha guanyat les eleccions amb 967 vots. L'altre candidat, Ton Roig, ha aconseguit 405. Mònica Balsells continuarà al capdavant de la presidència del Reus Deportiu els propers 6 anys.
reus deportiu

Mònica Balsells ha guanyat les eleccions a la presidència del Reus Deportiu i continuarà sent presidenta del club roig-i-negre els propers sis anys. Durant tot el dia d'avui estaven cridats a les urnes 4.119 socis i sòcies. De tots aquests han acabat votant 1.384 i 967 han escollit la candidatura de Mònica Balsells, és a dir, gairebé un 70%. L'altre candidat, Ton Roig, ha aconseguit 405 vots. 

"Estic molt contenta, no puc dir res més. He felicitat tot el meu equip. Sempre he dit que això és una qüestió d'equip i no d'una persona sola", ha explicat Mònica Balsells poc després de conèixer els resultats. La presidenta del Reus Deportiu ha afegit: "El resultat és de molta diferència i això ens reconforta moltíssim".

Com a principals reptes del nou mandat, Mònica Balsells ha explicat que el principal és "deixar el club amb una estabilitat econòmica" i que dilluns mateix trucarà a l'Institut Català de Finances. "Ara mateix depenem d'ells en el sentit que s'ha de reunir el comitè tècnic de l'ICF", ha indicat Balsells.

Per la seva banda, Ton Roig ha reconegut que "no pensava que hi hauria tanta diferència" i que "no hi ha res a dir, ens han guanyat i ens han guanyat molt bé". El ja ex candidat roig-i-negre ha explicat que "durant el transcurs del dia ja anava veient que seria molt difícil que nosaltres guanyessim". Per acabar, Ton Roig ha avançat que no es tornarà a presentar en unes futures eleccions.

 

Resultats eleccions Reus Deportiu

Cens electoral: 4.119

Total Vots: 1.384

Mònica Balsells: 967

Ton Roig: 405

Blanc: 3

Nuls: 9

Notícies relacionades