Back to top

Mont-roig i Miami Platja reconeixen els seus esportistes

En total s'han entregat fins a 45 trofeus pels mèrits esportius assolits durant la temporada 2018. Per altra banda també s'han concedit diversos mèrits especials a entitats locals i persones vinculades amb l'esport.
Mont-roig i Miami Platja reconeixen els seus esportistes

Per tal de posar de manifest els fets rellevants de l'esport local en la darrera temporada, s'ha fet un reconeixement a clubs i esportistes en la Gala de l'Esport de Mont-roig i Miami Platja. En aquesta segona edició del certamen s'han entregat 45 trofeus en diferents categories com esports d'equip, esportistes individual i esportistes del municipi que competeixen en clubs d'altres localitats.

Per altra banda la gala també ha reconegut a 25 entitats locals que dia rere dia treballen pel foment de l'esport al municipi. Ja a la recta final de l'esdeveniment es van fer diverses mencions especials per recordar les persones que han aportat dedicació i constància en àmbits vinculades amb l'esport.

Ángel Redondo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Mont-roig destaca que "és important perquè qualsevol esportista se sent recolzat pel seu municipi, ajuda que la seva feina tiri endavant".

Des del consistori també s'ha destacat el compromís de l'Ajuntament amb l'esport i la bona salut esportiva local. L'objectiu de la gala també és consolidar-se per seguir reconeixent l'esforç de les entitats i persones dedicades a aquest àmbit.

Paraules clau:

Notícies relacionades