Back to top

El Monterols tanca la temporada pensant amb l'estiu

Amb la calor d'aquest cap de setmana, el Club Tennis Reus Monterols ja pensa amb l'estiu. De moment ha obert la piscina coincidint amb les finals del Campionat Provincial de Tennis i de la Lliga de Pàdel. Abans que acabi el juny encara acollirà un torneig, el Gran Slam de Pàdel.
Estiu Monterols

El Club Tennis Reus Monterols ha començat l'estiu aquest cap de setmana coincidint amb l'obertura de la piscina. A més a més, les instal·lacions han acollit dos esdeveniments destacats: la fase final del Campionat Provincial de Tennis de les categories Benjamí, Infantil i Absolut i la final de la Lliga de Pàdel. "Acabem la lliga social, fem una mica d'homenatge i obrim la piscina del Club que és un dia important", ha dit el, gerent del Club Tennis Reus Monterols, Ramon miralles.

La temporada ha estat bona, el Monterols ha organitzat diversos tornejos al llarg de l'any i tots els socis hi han pogut participar. "Hem organitzat tot tipus de tornejos que estan enfocats a diversos tipus de participants. Hem fet tornejos socials per generar ambient dins el club i tornejos federats per donar nom al Club", ha comentat l'entrenador del Club Tennis Reus Monterols, Luís Serrini.

Pel que fa al tennis, aquest cap de setmana s'ha tancat la 45a edició dels campionats territorials que organitza la Federació Catalana de Tennis de Catalunya a la província de Tarragona. Des de la Federació s'han mostrat molt satisfets amb el Club de la ciutat. "Ens agrada moltíssim fer-ho aquí perquè sabem que sempre donarem la millor imatge amb l'ajuda del Club", ha valorat el director esportiu de la Federació Catalana de Tennis de Catalunya, Fran Medina.

Ara el Club ja pensa amb l'estiu. Durant els mesos més calorosos oferirà un campus perquè els nens puguin seguir practicant amb la raqueta. Enguany s'amplia la franja d'edat i anirà dels 2 anys fins als 16. Abans de l'estiu però, les instal·lacions del Monterols acolliran el Gran Slam de Pàdel. Coincidint amb Sant Joan i amb la Festa Major de Sant Pere, el Club albergarà alguns dels millors padelistes del món.