Back to top

Un mort en un accident de cotxe a Falset

El passatger posterior d’un turisme va morir ahir en una sortida de via a l’N-420 a Falset (Priorat)
accident

El Servei Català de Trànsit informa que el passatger posterior d’un turisme va morir ahir en una sortida de via a l’N-420 a Falset (Priorat)

Amb aquesta víctima, són 10 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya (dades provisionals)


DIA: Dimecres, 29 de gener de 2020
HORA D'AVÍS: 18.52 h
VIA: N-420 al punt quilomètric 843,1, al terme municipal de Falset (Priorat)


El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda hi va haver un sinistre de trànsit amb una víctima mortal al punt quilomètric 843,1 de l’N-420 a Falset (Priorat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18.52 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va sortir de la via i el passatger posterior del vehicle va resultar ferit crític. Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l'hospital Joan XXIII de Tarragona on va morir posteriorment. Es tracta d’un home, J. P. F., de 78 anys d’edat i amb veïnatge a Ascó. El conductor del turisme va resultar il·lès.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, es va circular a través de pas alteratiu fins a les 21 hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades